Sunday, 26 June 2011

i miss all my luvly SAHABAT.


miss u all. dulu dan sekarang tidak sm lagi kan. sorry for everything atas ape yang aku lakukan
;'(
sahabat aku dunia akhirat,.walaupun sekarang kita dh xmcm dulu, tp aku akan ingat korang smpai bila-bila. thanks GOD sebab bagi aku kesempatan berkawan, berkongsi apa saja, makan bersama2, kegembiraan dengan mereka..

a beloved thanks to sya, ja, ya n wan.. 
*love n kisses*

Saturday, 25 June 2011

alone.. ;'(

saya dah kehilangan kawan-kawan rapat sayaaa..

siapa yang sudi nak berkawan dengan saya???

Wednesday, 8 June 2011

jalan-jalan di perak.. :0

dah 2 weekend, aku asyik brjalan jew. parents aku pun dah bising2... hahahahaha. tp nak wat mcne, kaki anak gadis dorg ni sukar diikat. mmg xbedung time kecik-kecik dulu. hahahaha. layan gambar ye kawan. ops! lupe nak bgtau. tyme ni aku gi ipoh ngn family arai. kitaorg gi 2 kreta... mmg seronok. :)



me n yayang.. :)

yayang chumeyyy kannn.. :)





i love you forever n ever,


burger singgit.

lembu pakai rayban der.


kesan kemalangan kat tangan yayang.

markas tentera udara kat ipoh.

yayang lapar.

saya pun lapar.

a big family. :)






sweet couple FIL n MIL.









siblings.

lady gagap. :)

family arai.

me n family arai.

tyme ni sedihhhh sgt.

main swan boat kat tasik taiping,.




gambar-gambar waktu bercuti di labuan.. :)





baru smpai lcct. :)

check-in

happy .:)

tiket sayaaa. :)

dlm flight time ni.


thx aeroplane coz bawak dengan selamat. hahaha

free dutyy. :)









subhanallah, cantiknye.


6.30 p.m



















coklat je satu bag... :)

gudbye labuan.
sory guys, gmbr xikut susunan.. bnyk sgt folder gambar. hihihihi