Thursday, 21 April 2011

bercanda dengan mr. yayang.. :)

hari ni, mc  gi keje... aahhahaa. bangun lambat maaaaa.... :)

moto yayang pulak, masuk bengkel, nmpknyeeee aku lah kna gi amik dea naik expai aku. xpe, sekali skala. dh berani dh sekarang kua dr alam megah....aku gi umh dea, dea seap2 then kitaorg trus gi summit. naik expai der, mn leyh jalan jauh2., kang buatnye tyr bocor, kannn haruuuuuuuuuuuuu..
gi summit, (fuhh, mmg lama giler xdtg summit) ehhehe,..
kitaorg tgok wayang. smpai 2 cerita tuuu.. kitaorg tgk cite SENJAKALA ngan RIO. sumpah, summit memang murah kot.. itu yang aku xsegan silu nak kua duit aku. ehhehehee.

teringat tyme dulu2 masa sekolah, summit r tmpat paling dekat kalo nak tgok wyg, 1st aku tgok wayang gi ngn aisyah kamal, haniza, farid, daus, razliff. mmg chill r. tyme tu baru nak knal dunia lua. yg si daus lak, suka2 hati je tukar2 panggung. kejap tgok cte ni, kjap tgok cte tuuu.. sweet memory ouh. tp skrg semua tu xmungkin or jarang leyh lepak agy sebab masing2 dh ade life sndri. daus ngn farid mmg dh lost contact dh. aisyah ngn haniza lak masih study agy,.

psst: hope satu hari nnt, leyh lepak balik ngn kawan2 sekolah mcm dulu.. :)

5 comments:

  1. :).. aku berharap satu hari kite sume akan berkumpul... xde msuh2... hahaha.. :p
    padahal ak je pon... hahaha....

    tu la... eiqa... wat la gathering... :P

    ReplyDelete
  2. haahahah...ngan aKU je still contact kn hehe

    ReplyDelete
  3. @aishah: padahal ko je pun yg bermusuh2. gathering?
    bileeee?
    bulan 5 semua dh free ke?

    ReplyDelete
  4. @ralippp: tau xpeee. tu pun kadang2 je trserempak kannn.

    ReplyDelete
  5. xbermusuh da.... :) die yg sakit otak... haha... bulan 5 ok... ari sabtu la...:)

    ReplyDelete