Saturday, 23 April 2011

cerita 4 sekawan.. ;)

cerita 4 sekawan, yeeeee... itulah yg saya nak cerita kat cni,. semalam saya mnghabiskan masa2 petang sy bersama bff sayaaa.. :)
1stly, kitaorg gi amik yaya dulu kat bukit lanchong, then gerak gi linas coz yaya nak beli kain psg... tup2 tgh beli kain tu, hujan dh turun, agak lebat r.. kitaorg cepat2 ke gazebo ( gazebo ialah port minum kitaorg kat alam megah), tup2 gazebo tutuuup pulakkkkkkk. kitaorg dh basah kuyup,n aisyah cadang gi kfc. but, nak cerita psl pengalaman amik yaya naik mto dulu.. sepanjang jalan, dea asyik pegang pinggang aku n menjerit kalo aku langgar bumperrr.. ( sweet lah ko ni yaa ). hahaha . kitaorg mkn kfc, n yaya buat special cupcakes utk we'll. tqvm yaya,.. gosip itu, gosip ni wat kfc tu meriah dengan gelak tawa kitaorg,. naseb bek dok atas.

this is my bff.. :) 
izzat je xde. dea xsihattttt... hopefully dea cepat sembuh.

2 comments:

  1. waaaa...nama sendiri seyh!!! XD

    ReplyDelete
  2. atikah kau takperlu la mention pasal moto tu memg lawak nak mampos. kau la buat lawak. btw aku sayang korang <3<3<3

    ReplyDelete